March 10, 2009

RINTIHAN HATIKU.....

Dosakah aku menyintaimu
Dan itu bukan kehendak ku
Itu juga bukan kemahuanmu
Menodai percintaan ini


Dosakah aku menyintaimu
Setelah engkau dimiliki
Aku gagal memujuk hati ini
Untuk terus melupai dirimu
Izinku berteduh seketika
Merebah rindu pengubat duka
Demi ku menyintaimu
Menyayangi dirimu
Meskipun sekadar dalam mimpi


Pergilah sayang kepadanya
Kerna dia lebih memerlukanmu
Pengorbanan sudah lama jadi milikku
Jangan kau kesali

Aku tidak tahu mengapa harusku
Menyintai dirimu
Mungkinkah kau ada jawapan yang lain
Terangkan padaku
Agar tidak sesal
Mengharapkan kasih pada yang berpunya
Agar kita sama merelakan

16 comments:

Shafie said...

knp kah tu cik sue..
sedih sbb cinta ka?

MisZ SuE said...

Yup ....

tidak asing lagi saya adalah bad said...

ni dh leh buat lagu ni...

iDa said...

owh sue...

huh...

same sedih ngan ida la ni ek..

hahahaha..

entri ida pon skaunk nk jiwe2 je..=p
welcome to kelab jiwa luka.
* =p

MisZ SuE said...

wahai en.bad, tu memg lirik lagu pon...same sebiji dgn ape yg berlaku pada sue..


*ade gak org yg sedar ini adalah lirik lagu..tahniah buat en. bad kita..hehehehehe...

MisZ SuE said...

haa..
ida, sue sgt sedey smpi terluah kt dalam blog..
tula, selamat menyambut kedatangan sue dlm kelab jiwa luke...

kahkahkah,,..tp sue nye entry kali nie jek yg camni, pasni da x sedey da..hehe..confirm!

Dakjaat™ said...

kenapa sedih disebabkan cinta? bukankah cinta itu sepatutnya mengembirakan hati kita? .. cheer up!!

Dakjaat™ said...

ooo .. kelab jiwa luka... hahahahaha! ingatkan kelab ikan bilis .. wahahahaha!

MisZ SuE said...

memglah sepatutnye menceriakan kite..tp org yg x menghargai cinta tu yg patut kena tahu mcm mane nk hepi kan org yg tgh sedey bercinta disbbkan die...


kelab ikan bilis blum tubuh lg la dakjaat...kahkahkah,...

AuR said...

sue..
cinta 2 jahat...
kita boleh jadi bodoh sebab cinta.
n ia buat kita bangga jadi bodoh.
tapi apa pun,
its a gud lesson
2 grow stronger n 2 make urself better...
take time 2 4get n wake up with some fresh air k..
chaiyok!

MisZ SuE said...

thx aur...
wlupun da tau cinta tu perit, tp yg perit tulah yg susah nk dilupakan...

Anonymous said...

dah sudah tu sudah lah..
jgn jadi bodoh lah nak sedih2 pasal jantan..tak guna pon...

MisZ SuE said...

thank u anonymous...
1st of all, die bukan jantan...tp die adalah seorang lelaki...

saya x tau awak berjantina lelaki atau perempuan..yg pasti, awk ade berhubung dgn manusia yg bergelar lelaki tp bukan jantan...yang same2 ade hati dan perasaan..

oke..
ape2 pon, thanks coz viewed my page and drop a comment..

Anonymous said...

hello..

AzLaN MoHaMeD said...

hu.. lirik.. melets! btw, happy birthday dear...

MisZ SuE said...

thank u dear lan...
hehehe//

melets tu ape?